Animatie

Scroll naar beneden voor meer informatie

Animatie

Vlieg over het plangebied, wandel door de straten en bekijk de geplande nieuwbouw van binnen.

Bovenstaande animatie is gemaakt voor een ontwerp van de uitbreiding/renovatie van winkelcentrum Paddepoel te Groningen. Opdrachtgever animatie: AM Real Estate Development.

Werkwijze

Draaiboek

In overleg met u wordt een globaal draaiboek gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, de doelgroep, het doel van de animatie en budget.

Dummy animatie

Aan de hand van dit draaiboek wordt een dummy animatie gemaakt met behulp van een vereenvoudigd massamodel. Deze dummy animatie dient ter controle van de basis compositie, de paden en de timing.

Concept animatie

Wanneer deze akkoord is wordt het project verder (steden-)bouwkundig gemodelleerd. Hiermee wordt de concept animatie gemaakt, op lage resolutie waarbij nog geen of weinig aankleding (meubels, planten, auto’s, mensen etc.) te zien zal zijn. Na goedkeuring wordt het model verder aankleed tot de definitieve kwaliteit.

Laatste controle en montage

Een aantal frames uit de animatie zullen dan ter laatste controle worden gestuurd. Hierna kan de volledige animatie worden gemaakt en worden voorzien van intro, logo’s, muziek en/of een voice-over en een aftiteling.